top of page

FAQ

 • Het product dat ik wil is niet beschikbaar.
  We zijn continu bezig met het aanvullen van onze stock. Op dit moment wordt jouw favoriete product met veel liefde opnieuw geproduceerd. Probeer het later even opnieuw om te zien of er terug stock beschikbaarheid is.
 • Hoe kan ik betalen?
  Betalingen worden via Mollie geregeld en gebeuren dus uitermate veilig. Je kan op dit moment enkel kiezen om met bancontact te betalen. In de toekomst proberen we deze mogelijkheden uit te breiden.
 • Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?
  Midas & Miles rekent verzendkosten aan die berekend zullen worden wanneer je een bestelling plaatst en kunnen fluctueren naargelang het type product en bezorgdienst. Wanneer je een bepaald bedrag overschrijdt, is verzending gratis.
 • Ik wil mijn bestelling zelf afhalen
  Dat kan! Er zijn twee plaatsen waar dit mogelijk is: - In het atelier op de Marktstraat 30, 8810 Lichtervelde (West Vlaanderen) - Op Vossel 1, 9180 Moerbeke-Waas (Oost-Vlaanderen) Wanneer je kiest voor zelf af te halen, zal Midas & Miles contact opnemen om afhaling te regelen. We doen ons best om zo snel mogelijk deze afhaling mogelijk te maken, maar houd er rekening mee dat dit tot 10 werkdagen in beslag kan nemen.
 • Hoe onderhoud ik mijn product?
  Proficiat, ja zei ‘ja’ tegen je handgemaakte leren tas of ander accessoire aangekocht. Daarbij is het belangrijk om je product goed te verzorgen om ervoor te zorgen dat jullie nog lang bij elkaar blijven. Leer is een natuurlijk product. Dat betekent dat het leeft, verweert en kan veranderen van kleur en structuur. Dat is nu juist zo charmant! Je product zal zich op termijn helemaal aanpassen naar jou. Zijn er dingen waar je best toch op let? Toch wel. We hebben ze hier opgesomd: Vermijd ten alle tijde grove of schurende producten om vlekken te verwijderen. In het geval van een vlek, werkt koud water nog altijd best. Probeer in geen geval een vlek uit te boenen en probeer altijd eerst met (overvloedig) water. Indien dit niet voldoende is, ga ten rade bij een dienstverlener die gespecialiseerd is in lederproducten. Donkere kledingstukken, zoals een donkere jeans, kunnen kleur afgeven. Een leren product kan wel wat hebben, maar net zoals onze huid verkleurt leder bij lange felle blootstelling aan de zon. Probeer je tas dus op te bergen op een droge plaats en uit de zon. Leer verdraagt veel, maar probeer je tas nooit te overladen. Zo zorg je ervoor dat de oorspronkelijke vorm en draagkracht intact blijft. Eerste gebruik? We begrijpen dat je snel graag flaneert met je nieuwe stuk. Weet wel dat een behandeling met een waterafstotend product een extra beschermlaag biedt. Midas & Miles verkoopt op dit moment geen verzorgingsproducten, maar laat je adviseren in een speciaalzaak. Test het product eerst altijd uit op een onopvallende plaats. En daarna? Leer kan bij intens gebruik halfjaarlijks wel wat liefde gebruiken. Investeer in een goed product om je product op tijd en stond te voeden. Zo blijft het er stralend uitzien - net zoals jij.
 • Wat zijn veelgestelde vragen?
  Veelgestelde vragen kunnen gebruikt worden om snel algemene vragen te beantwoorden over je bedrijf, zoals 'Naar waar kunnen producten verzonden worden?', 'Wat zijn de openingstijden?', of 'Hoe kan ik een dienst boeken?'. Met veelgestelde vragen kunnen mensen op een eenvoudige manier op je site navigeren en de SEO van je site verbeteren.
bottom of page